Corridas Lyft Lux, Lux Black e Lux Black XL para motoristas

As corridas Lyft Lux, Lux Black e Lux Black XL estão disponíveis em mais de 80 cidades por todos os EUA.
    Continuamos a expandir as regiões para esses tipos de corridas, então consulte nossa página de Cidades para ver o que está disponível na sua região.
    Ir direto para:

About Lyft Lux

Lyft has a few ride types that give drivers with qualifying high-end vehicles the chance to earn more:
    • Lyft Lux: Sedans de alto padrão ou SUVs com interior revestido em couro e quatro* assentos, a maneira perfeita de adicionar um pouco de luxo e chegar com estilo
    • Lux Black: serviço com carro preto premium com interior revestido em couro e quatro* assentos, limitado apenas às marcas e modelos mais luxuosos
    • Lux Black XL: serviço SUV premium com exterior preto, interior revestido em couro e espaço para grupos com até seis* passageiros
    * As part of Lyft's Health Safety Commitment, the front passenger seat must remain empty.

Como me qualifico

A diferença entre Lyft Lux e Lyft Lux Black é a qualificação dos motoristas e veículos.
    Both Lyft Lux and Lux Black rides require drivers to maintain a 4.85 or higher rating.
    Losing this rating will result in the driver losing Lux status until their rating is again 4.85 or higher. Once this rating threshold is met, the driver's Lux status will be reinstated.
    Motoristas novos precisam fazer corridas Lyft padrão ou modo Compartilhado até conseguirem a classificação de 4,85 ou mais.
    To qualify for Lyft Lux:
    * Nota:
    • Lyft Lux is no longer available in New York City. Drivers in New York City whose vehicles were Lyft Lux-approved before May 25, 2017, can still give Lux Black rides.
    • In Houston, Texas, the Lyft Lux vehicle model requirement is 2016 and newer. Houston drivers whose vehicles were Lyft Lux-approved before June 14, 2019, can still give Lux rides.
    To qualify for Lux Black or Lux Black XL:
    • Drive in a Lyft city where Lux Black or Lux Black XL is available
    • Dirija um veículo aprovado para corridas Lux Black ou Lux Black XL com modelo 2016 ou mais novo
    • Lux Black XL qualified vehicles that comfortably seat 5 or more passengers are also eligible to receive Lux and Lux Black requests. As part of Lyft's Health Safety Commitment, the front passenger seat must remain empty.
    • Veja os requisitos adicionais para as regiões de Atlanta, Boston, Nashville, Chicago, Dallas, Orlando, Los Angeles e São Francisco aqui.
    Consulte a aba Central de Aprendizado do app do Motorista Lyft para ver algumas dicas de condução cinco estrelas de alguns dos nossos motoristas mais conceituados.

Veículos qualificados

Marcas e modelos qualificados da Lyft Lux
    • Acura: MDX, MDX Hybrid, RLX, RLX Híbrido
    • Audi: A6, A7, A8, E-Tron, Q5, Q7, Q8, S5 Sportback, S6, S7, S8, SQ5
    • Bentley: Bentayga, Continental Flying Spur, Mulsanne
    • BMW: 3 Série, 5 Série, 6 Série, 7 Série, ActiveHybrid 5, ActiveHybrid 7, M5, M6 Gran Coupe, X3, X4, X5, X5 M, X5 Híbrido, X6, X6 M, X7
    • Buick: Enclave, LaCrosse
    • Cadillac: CT6, CTS, Escalade, Escalade ESV, SRX, STS, XTS, XT4, XT5
    • Chevrolet: Suburban, Tahoe
    • Ford: Expedition, Expedition EL, Expedition MAX
    • Genesis: G90
    • GMC: Acadia, Yukon, Yukon XL
    • Infiniti: JX35, Q70, Q70L, QX60, QX60 Hybrid, QX80
    • Jaguar: F-PACE, XF, XJ
    • Kia: K900
    • Land Rover: Discovery, LR4, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar
    • Lexus: ES, ES Híbrido, GS, GX, LS, LS Híbrido, LX, RX, RX Híbrido
    • Lincoln: Continental, MKC, MKT, MKS, MKX, MKZ, Nautilus, Navigator, Navigator L
    • Maserati: Ghibli, Levante, Quattroporte
    • Mercedes-Benz: CLS-Class, E-Class, G-Class, GL-Class, GLC-Class, GLC-Class Hybrid, GLE-Class, GLE-Class Hybrid, GLS-Class, M-Class, Maybach, R-Class, S-Class, S-Class Hybrid
    • Nissan: Armada
    • Porsche: Cayenne, Cayenne Hybrid, Macan, Panamera
    • Rolls-Royce: Ghost, Phantom
    • Tesla: Model 3, Model S, Model X
    • Toyota: Sequoia, Land Cruiser
    • Volkswagen: Touareg
    • Volvo: S80, S90, V90, V90 Cross Country, XC60, XC90, XC90 Plug-In Hybrid
    Marcas e modelos qualificados da Lyft Lux Black
    *É necessário que o exterior seja preto
    • Acura: RLX, RLX Hybrid
    • Audi: A6, A7, A8, E-Tron, Q7, Q8, S5 Sportback, S6, S7, S8, SQ5
    • Bentley: Bentayga, Continental Flying Spur, Mulsanne
    • BMW: 5 Series, 6 Series, 7 Series, ActiveHybrid 5, ActiveHybrid 7, M5, M6 Gran Coupe, X4, X5, X5 M, X5 Hybrid, X6, X6 M, X7
    • Cadillac: CT6, CTS, Escalade, Escalade ESV, XTS
    • Chevrolet: Suburban, Tahoe
    • Ford: Expedition, Expedition EL, Expedition MAX
    • Genesis: G90
    • GMC:  Yukon, Yukon XL
    • Infiniti: QX80
    • Jaguar: XF, XJ
    • Land Rover: Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar
    • Lexus: ES, ES Híbrido, GS, GX, LS, LS Híbrido, LX, RX, RX Híbrido
    • Lincoln: Continental, MKC, MKT, MKS, MKX, MKZ, Nautilus, Navigator, Navigator L
    • Maserati: Ghibli, Levante, Quattroporte
    • Mercedes-Benz: CLS-Class, E-Class, G-Class, GL-Class, GLE-Class, GLE-Class Híbrido, GLS-Class, M-Class, Maybach, R-Class, S-Class, S-Class Híbrido
    • Porsche: Cayenne, Cayenne Hybrid, Macan, Panamera
    • Rolls-Royce: Ghost, Phantom
    • Tesla: Model S, Model X
    • Toyota: Land Cruiser
    • Volvo: S90, V90
    Marcas e modelos qualificados da Lyft Lux Black XL
    *É necessário que o exterior seja preto
    • Audi: Q7
    • BMW: X7
    • Cadillac: Escalade, Escalade ESV
    • Chevrolet: Suburban
    • Ford: Expedition, Expedition EL, Expedition MAC
    • GMC: Yukon, Yukon XL
    • Lincoln: Navigator, Navigator L
    • Mercedez-Benz: GL-Class, GLS-Class
    • Tesla: Model X

How to opt in to get Lyft Lux ride requests

If you have a qualifying vehicle and a 4.85 rating or higher, here's how to opt-in to receive luxury rides:
    Before you start, make sure your qualifying vehicle must be set as your active vehicle. Log in to your Driver Dashboard to set your active vehicle and confirm your seat type.
    1. Abra o app do motorista e toque na foto do perfil, no canto superior esquerdo
    2. Toque em "Painel do Motorista"
    3. Tap the ‘Vehicles’ tab
    4. Toque na seta em "Preferências de corrida"
    5. Select the ride types you want. Note that you'll only receive ride requests that you're eligible for and that are available in your region.
      • Accept all eligible ride types: all ride types your vehicle qualifies for
      • Accept Premium rides only: Lyft XL, Lyft Lux, Lux Black, and Lux Black XL rides
      • Aceitar somente Lux Black: corridas Lux Black e Lux Black XL
    Veja como aparece no app:
    Observação: optar somente por Lyft Lux, Lux Black ou Lux Black XL pode diminuir o número de solicitações recebidas.
    Drivers who opted to receive Lyft Lux or Lux Black requests only may still see standard Lyft requests where they can earn extra money. Skipping these requests won't affect your acceptance rate.